SIRE Life Sciences® genomineerd voor 'Intermediair van het Jaar 2015'

Recruiter in Life Sciences verdedigt de titel van ZZP Barometer

SIRE Life Sciences® is met een plek in de Top-100 Intermediairs genomineerd voor de titel 'Intermediair van het Jaar 2015', een verkiezing van de ZZP Barometer. Het is de tweede keer dat de recruiter in de life science industrie de nominatie ontvangt; vorig jaar is SIRE Life Sciences® uitgeroepen tot 'Intermediair van het Jaar 2014'. Wat SIRE Life Sciences® onderscheidt, is hun nieuwe vorm van werving. De recruiter ontvangt geen opdrachten van bedrijven om vervolgens passende vakspecialisten te rekruteren, maar juist andersom. Met deze nieuwe vorm van werving, 'reversed' recruitment, wordt vanuit de vakspecialisten en hun capaciteiten gedacht.

De ZZP Barometer evalueert samen met zzp'ers, freelancers en interim professionals jaarlijks 372 intermediairs op basis van twaalf criteria van goede bemiddeling, wat resulteert in de Top-100 Intermediairs. Stemmen kan tot 14 augustus via deze link.

“Om op deze manier gezien te worden door onze klanten is een stimulans voor ons enthousiasme en onze toewijding. Wij hopen dit jaar met net zoveel trots als vorig jaar de titel 'Intermediair van het Jaar' te mogen dragen als blijk van waardering voor ons harde werken.„ Jordy Stravers,  Managing Director, SIRE Life Sciences
Contactpersoon
Over SIRE Life Sciences

SIRE life Sciences® is een snelgroeiende organisatie die recruitment oplossingen biedt voor de Life Sciences sector in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en regionale kantoren in Brussel, Zurich en München brengt SIRE Life Sciences de opererende vakspecialisten en werkgevers bij elkaar.

berichten