SIRE Life Sciences® genomineerd voor Next Unicorn Award

Nominatie getuigt van potentie als Amsterdams startend bedrijf

04 NOVEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Vandaag is recruitmentorganisatie SIRE Life Sciences® genomineerd voor de Next Unicorn Award van MeerBusiness Amsterdam. Het jonge Amsterdamse bedrijf plaatst sinds 2012 vakspecialisten in de Europese Life Scienceindustrie. Door middel van zeer geavanceerde algoritmes bedienen zij de Life Scienceindustrie van recruitment, executive search en retentie in o.a. Farmacie, Biotechnologie, Medical Devices en Levensmiddelen. Hun succes is niet onopgemerkt gebleven.

De Next Unicorn Award is een nieuwe award die het belang van startende bedrijven uit de regio onderstreept. Een Unicorn - een kreet uit de wereld van het Venture Capital - is een startup die inmiddels verschillende financieringen achter de rug heeft en gewaardeerd wordt op $1 miljard, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse betaalservice Adyen. De winnaar van de Next Unicorn Award heeft zijn sporen verdiend in het ondernemerschap, maar heeft tevens zijn voetafdruk achtergelaten in de Amsterdamse regio. Hiermee vormt de winnaar een voorbeeld voor velen. De Next Unicorn Award is een initiatief van het regionale zakenplatform MeerBusiness Amsterdam.

SIRE Life Sciences® is samen met Wayne Parker Kent en Scyfer genomineerd voor de Next Unicorn Award. Op 2 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de Amsterdam Business Inspiration 2015 in de Beurs van Berlage.

Citaten
"Het is voor ons een weloverwogen beslissing geweest om SIRE Life Sciences in Amsterdam te vestigen; we zijn waar het talent is. Dat maakt de eer om door Amsterdamse ondernemers erkend te worden des te groter." Jordy Stravers, Managing Director SIRE Life Sciences
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over SIRE Life Sciences

SIRE life Sciences® is een snelgroeiende organisatie die recruitment oplossingen biedt voor de Life Sciences sector in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en regionale kantoren in Brussel, Zurich en München brengt SIRE Life Sciences de opererende vakspecialisten en werkgevers bij elkaar.

berichten