SIRE Life Sciences® genomineerd voor High Growth Awards 2015

Award voor best groeiende bedrijf uit regio Noord-Holland Flevoland

16 NOVEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Recruitmentorganisatie SIRE Life Sciences® is genomineerd voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. De award is een initiatief van Port4Growth, het platform voor groeiondernemingen. SIRE Life Sciences® bedient de Life Scienceindustrie van recruitment, executive search en retentie in o.a. Farmacie, Biotechnologie, Medical Devices en Levensmiddelen.

De High Growth Awards zijn awards voor Nederlandse groeiondernemingen, die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar tevens de kwaliteit van de groei. Zo wordt SIRE Life Sciences® onder meer beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie en de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers.

SIRE Life Sciences® is samen met 21 andere ondernemingen genomineerd in de regio Noord-Holland & Flevoland. Op 25 november worden de winnaars van de verschillende regio's bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank in Utrecht.

Citaten
"We zijn ontzettend trots op deze nominatie. We werken hard en dat wordt gezien." Jan-Willem Broekhoven, Managing Director SIRE Life Sciences
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over SIRE Life Sciences

SIRE life Sciences® is een snelgroeiende organisatie die recruitment oplossingen biedt voor de Life Sciences sector in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en regionale kantoren in Brussel, Zurich en München brengt SIRE Life Sciences de opererende vakspecialisten en werkgevers bij elkaar.

berichten